Despre noi

movi-design

Societatea MOVI Design a fost infiintata in anul 2004 avand urmatoarele domenii de activitate: importul, proiectarea, executia si comercializarea mobilierului personalizat.

In cadrul firmei, mobilierul personalizat este cuprins intr-un concept de design interior realizat de arhitectii nostri in intampinarea dorintelor clientilor.

In atelierul nostru producem o gama larga de mobilier din pal, MDF vopsit, Eurolight, HPL folosind si toata gama de accesorii existente pe piata de la producatori ca Blum, Hettich, Komandor, Rehau, Hafele, Grass.

De-a lungul timpului am invatat ca fiecare persoana trebuie tratata cu maxima atentie si seriozitate. In cei 10 ani de activitate de pana acum am incercat sa dezvoltam mobilier care poate fi personalizat pe gustul fiecarui client si adaptat oricarui spatiu de locuit.

Ne-am inspirat din dorintele si aspiratiile clientilor nostri, din nevoia fiecaruia de a optimiza eficient si functional spatiul de locuit.

Am dezvoltat game de mobilier modular destinate livingurilor, dormitoarelor, bucatariilor astfel incat orice spatiu poate fi amenajat optim. Dimensiuni variate, gama extinsa de culori si nu in ultimul rand costurile adaptate oricarei configuratii de mobilier ne recomanda a fi partenerul ideal in amenajarea oricarei locuinte.

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a ajutat sa obtinem o corecta colaborare intre departamentele de proiectare, productie si marketing pentru eficientizarea timpului si obtinerea unor produse de calitate superioara.

Intr-o piata in continua dezvoltare este necesata ridicarea permanenta a nivelului firmei si diversificarea produselor. Pentru obtinerea acestui scop este obligatorie folosirea unor echipamente si utilaje adecvate.

Activitatea firmei se imparte in 3 mari categorii: importulproductia si comertul.

Importul de mobilier

Societatea importa prin firma Ostilio Mobili mobilier italian de la o serie de firme prestigioase de productie de mobilier care acopera toata gama de necesitati de mobilier pentru amenajarea interioara a locuintelor: bucatarii, livinguri si canapele, dormitoare si dresinguri, etc

 • mobilier complet – ORME Italia, SANTA LUCIA Italia, PRESOTTO Italia, MIRANDOLA, BONTEMPI CASA s.a.
 • mobilier bucatarie – STOSA CUCINE Italia, MAESTRI CUCINA Italia s.a
 • canapele si divane – PIBIEMME SALOTTI Italia, MAX DIVANI Italia s.a.

Gama variata de firme cu care putem colabora in Italia ne permite sa oferim clientilor nostri mobilier de exceptie pe toate stilurile: clasic, vintage, modern, high tech. Specialistii nostri va ofera toata asistenta de care aveti nevoie in alegerea si combinarea diverselor piese de mobilier.


Productia,
 care este divizata pe alte doua ramuri:

 • productia de mobilier
  • mobila la comanda (unicate): ce are în general desfacere pe piata rezidentiala din Bucuresti
  • comenzi de serie mica
 • productia de elemente profilate - se refera la partea estetica, cum ar fi acoperirea cu folii decorative, tapet, geam vopsit s.a.


Comertul,
 care se imparte la randul sau in:

 • comercializarea mobilierului productie proprie
 • import si distributie mobilier de lux
 • comercializare electrocasnice – colaboratori Franke, Gorenje s.a.

 

Producatori:

producatori2

Incepand din anul 2012 S.C. Movi Design Factory S.R.L este membra a Asociatiei Clubul Roman de Mobila.

Dorinta noastra pentru viitor este sa dezvoltam productia si importul de mobilier pentru a reusi sa satisfacem si cele mai exigente gusturi si pentru a implini orice dorinta a clientilor in materie de amenajare interioara. Calitatea mobilierului produs de noi si diversitatea furnizorilor nostri vrem sa ramana si in continuare cartea noastra de vizita.

Date despre societate
Data infiintarii: 2004
Nr. Inregistrare Reg. Comert: J40 / 11400 / 2004
Cod Fiscal RO 16601651